Aquest Nadal…

By 29 de desembre de 2015Camins, General
primer Nadal de CAMINS

Aquest Nadal està sent especial. És el primer Nadal de CAMINS.  Quan els projectes neixen amb tantíssima il·lusió, cada pas és únic, el primer i inoblidable. És per això, que aquest primer Nadal, tot l’equip l’encarem amb molta màgia.

El nostre arbre dels desitjos és ple, no queda ni un branqueta sense desig. Avis, pares, nens i nenes han penjat els seus desitjos amb molta il·lusió. Desitjos de tota mena que ens “deixen” seguir somiant amb la “màgia”. Hem pensat, escrit i penjat el que més anhelem; Hem obert finestretes del calendari d’Advent, hem menjat junts bombons, galetes i rebut obsequis de persones agraïdes. NO HI HA MILLOR REGAL.

No hi ha millor regal que l’agraïment d’una feina feta amb vocació i passió. És la “pila” que ens carrega per seguir donant cada dia, el millor de cadascú.

Ha estat un inici dolç, ple de reptes i somnis. Un inici molt desitjat i que ens ha fet créixer, evolucionar i ser millors professionals i persones. L’únic desig que tenim, és seguir aprenent de cada nen, de cada família, de cada mestre. És seguir compartint com a equip, dubtes, recursos, alternatives, vivències, i CAMINS; per a donar el millor servei per a cada família.

Diuen que de vegades les passions mouen el món. El nostre propòsit és seguir fent la nostra tasca. És ajudar a cada infant, a cada dificultat, a cada família que no sap com actuar, a cada por, a cada pànic, a cada dubte, a cada angoixa, a cada “pal a la roda” que ens fa tremolar. Cada experiència fa que la nostra “motxilla” de la vida vagi més carregada d’aprenentatges.

I per això, seguim al peu del canó, amb més força que mai.

En nom de tot l’equip, GRÀCIES PER LA VOSTRA CONFIANÇA.

ENDAVANT!

Nerea, Raquel, Marta, Ismael, Carla, Andrea, Tirma i Maria.

PD: Aquestes motxilles les ha “cagat” el tió per a cada nen i nena que ve a Camins. Per anar posant experiències, somnis, reptes…