I avui fa un any…

By 19 de juny de 2016Camins

CAMINS és un TOT, és un EQUIP que funciona com un engranatge de rellotgeria… moltes peces que giren al mateix ritme amb harmonia i precisió. Avui em toca a mi escriure. Avui és un dia important per tots nosaltres. Un dia d’aquells en els que fas revisió de tot el trajecte fet i no pots evitar somriure. Encara recordo els nervis desbocats a la panxa, quan vaig decidir “tirar-me a la piscina”. Quan es decidia el color del parquet, o la forma de les cadires. Quan poc a poc tot anava agafant forma i més forma. Tot de zero, un somni de cap a peus.

CAMINS va néixer, com sempre s’ha dit, de la passió per una feina, per unes professions i sobretot, pels nens. Per l’afany inesgotable de poder oferir sempre, opcions als nens. Per la idea inamovible de gaudir fent una feina i fer-ho entendre així al món.

Valors propers, transparència, coherència i familiaritat. Experiència, ganes d’aprendre més i més, compartir i acompanyar… Avui no us vinc a explicar què és CAMINS; avui només vull agrair. Vull agrair a tothom qui des del moment que va “néixer” al meu cap, li va donar força i va creure en aquest projecte. Qui de forma incansable ha estat darrera bufant perquè tirés endavant.

A tots els qui heu passat per CAMINS, gràcies. A tots els qui passareu, gràcies per avançat. Cadascú, cada mare, cada àvia, cada pare, cada infant, cada mestre, aporta SEMPRE una mica més; perquè generen emocions, traslladen preocupacions, comparteixen vivències, i nosaltres les recollim com esponges… i els intentem donar forma i processar. SEMPRE i de TOT n’aprenem.

Gràcies a Mestres i Escoles, per confiar en la nostra feina, per valorar-la tant i per animar-nos a créixer i obrir les ales.

Gràcies a Pares, Mares i Famílies que heu estat els primers en fer possible aquesta realitat, confiant-nos els vostres fills i els seus benestars. I gràcies a més, per les vostres bones paraules.

Gràcies barri, per acollir-nos com s’ha fet.

Gràcies amics i familiars que heu cregut en això des del primer instant en que es va pensar, i seguiu apretant per darrera perquè veiem sempre llum.

Gràcies nens, nenes i joves, per ser motor de canvi al món… i per créixer amb nosaltres i seguir dia a dia reafirmant que tenim la millor feina de totes!

I Gràcies companys d’equip, per deixar-vos “enganxar” per aquest projecte, per deixar-hi la pell, per buscar incansablement tots, i junts, les millors opcions, les millors maneres i els millors CAMINS per a cada nen/a. Per creure en “l’Equip”, i per acompanyar-me i acompanyar-nos mútuament a pels nous reptes que de ben segur ens esperen.

AVUI FA 1 ANY QUE VAM INNAGURAR… i que vam celebrar que ja era una realitat. GRÀCIES I ENDAVANT AMB ELS SOMNIS!

Maria Camarero Pallí

Font imatge:<a href=’http://www.freepik.es/foto-gratis/fondo-colorido-abstracto-con-efecto-bokeh_879840.htm’>Designed by Freepik</a>